Σωματείο Εργαζομένων Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Καλαμάτας
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 08:12

Ανακοίνωση εκδήλωσης Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ)

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΣΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΥΑΕ – ΣΕΠΕ

Αγαπητή / αγαπητέ,

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση “Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία. Διαχείριση επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασίας." η οποία θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα (Αμφιθέατρο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας), τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα έναρξης 5:30 μ.μ., ώρα προσέλευσης 5.00 μ.μ.).

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία (EU OSHA) και το Τμήμα του Εθνικού Εστιακού Πόλου και Πολιτικών Προαγωγής της ΥΑΕ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Μεσσηνίας-Λακωνίας του Σ.ΕΠ.Ε..

Η πανευρωπαϊκή Εκστρατεία Ασφαλείς & Υγιείς Χώροι Εργασίας» 2018-2019 με κεντρικό θέμα «Διαχείριση των Επικίνδυνων Ουσιών στους Χώρους Εργασίας» αποσκοπεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης, στη βελτίωση της κατανόησης και στην προαγωγή νοοτροπίας πρόληψης των κινδύνων που προκαλεί η έκθεση των εργαζομένων σε επικίνδυνες ουσίες στους χώρους εργασίας και συνδέονται με ένα σημαντικό ποσοστό εργατικών ατυχημάτων αλλά κυρίως επαγγελματικών ασθενειών που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής και την ικανότητα προς εργασία, παράλληλα δε, προκαλούν σημαντικά κόστη σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις.   

Η είσοδος  στην εκδήλωση είναι ελεύθερη (τηρείται προτεραιότητα με βάση το χρόνο αποστολής της δήλωσης συμμετοχής σας και το συμπληρωμένο έντυπο συγκατάθεσης), διανέμεται δωρεάν ενημερωτικό υλικό και κατά την ολοκλήρωσή της δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και την δήλωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Δήλωση συμμετοχής

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ευχές

Ευχές

29 Δεκεμβρίου 2019
Ο προεδρος και τα μελη…
Χριστουγεννιάτικη γιορτή της καπνοβιομηχανίας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της καπνοβιομηχανίας "Καρέλια" για τα παιδιά

17 Δεκεμβρίου 2019
Η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας "Καρέλια" διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά…

Επικοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Καλαμάτας
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας - Αριστομένους 
Τ 27210 28633
email: sekkalamata@gmail.com

 

Αποστολή Email

Ασφαλιστικά Προγράμματα

Ασφαλιστικά Προγράμματα για τους εργαζομένους της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Προσφορές Καταστημάτων !